Tante Stellas Hus – et juleeventyr

Tante Stellas Hus-forside_300dpi

Udgiver: Cecilie Eken

Udgivelsesår: 2017

Udgave: 1. udgave

Form: eBog / Lydbog

Gruppe:

Tante Stellas Hus er mit bud på en julekalenderhistorie  i 25 kapitler (så er der også lige en ekstra gave med). Den blev oprindelig skrevet til tøjfirmaet Name it, der udgav den som en gratis bog i julen 2017. Nu har alle mulighed for at læse min historie som e-bog med de mange fine illustrationer af Peter Heydenreich. Jeg har også indtalt historien som lydbog, så man kan læse den med ørerne.

Emma og Carl skal passes af tante Stella i dagene op til jul. Hendes hus i skoven er stort, labyrintisk og fyldt til randen med minder fra et langt liv. Udstoppede dyr, skuffedarier med dimser og spændende souvenirs fylder den varme og lettere excentriske tantes hjem, og de to børn træder ind i et eventyrligt univers, hvor alting ikke er helt som normalt. Hvad vil den lille mus, der hele tiden dukker op, og hvad er det for et sort væsen, som lurer i den tætte tåge? Og hvordan finder de den nøgle, som tante Stella ikke kan huske, hvor hun har lagt? Uden den bliver det nemlig ikke rigtig jul i hendes hus.

 Tante Stella hus er en anderledes julehistorie, for ikke blot har den 25 kapitler  – den er også helt uden nisser og julemænd. Til gengæld er bogen er fuld af hygge, leg, magiske øjeblikke og en tro på fantasiens og naturens kraft. Den egner sig for børn på 5-10 år.

” … slet og ret fantastisk” skrev Julia Lahme på sin blog Julialahme.dk